ASEF junior

ASEF junior

Ne jemi të gjithë këtu. Po përgatitemi për ASEF junior. Me ndihmën e mësuesve po bëjmë përgatitjet e fundit të stendave dhe të të gjitha materialeve të nevojshme për t’u paraqitur sa më mirë përpara jurisë. Të shtunën, më datë 28 shkurt, ju presim te kompleksi “Turgut Özal” në Tiranë.
Nxënësit e klasave 6-8 të kolegjeve turke.

 

[mls_gallery id=”1523″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]