Posts

  • Turgut Ozal Social Media

ASEF 2015 junior

Date: February 28, 2015 Author: Selman Categories: Posts

Po zhvillohet sot panairi shkencor ASEF për kategorinë junior. Nxënësit kanë përgatitur projekte shumë cilësore dhe po i prezantojnë përpara jurisë profesioniste. Në fund të vlerësimit do të shpërblehen edhe projektet më të mira për këtë vit në këtë kategori. Atmosfera është shumë festive. Kujtojmë se të shtunën që lamë pas u zhvillua ASEF për kategorinë senior.

Play Our Song