Author: Elda Rrustemi

Sep
13

Fëmijët e klasave të para në Kolegjin “Turgut Ӧzal”

Thuhet se çdo fillim është  i vështirë, por jo nëse atë e karakterizon dëshira për t’ia dalë mbanë dhe përpjekjet e përditshme drejt suksesit. Shembulli më i mirë i tij është nisja e ciklit të gjatë shkollor  nga nxënësit e klasës së parë. Për ta kjo është dita më e veçantë e viteve të para […]

DETAIL
Sep
11

Mirë se vini fëmijë të dashur

Mirë se vini të dashur fëmijë mes zbukurimeve, lodrave dhe urimeve të pafundme… Kopshti “Turgut Özal” priti në datën 3 shtator vogëlushët e grupeve të para, të dyta dhe të parashkollorit. Zërat e tyre si cicërima zogjsh rikthyen gjallërinë dhe gëzimin në ambientet e shkollës. Buzëqeshja, gëzimi, hareja dhe lodrimi si pjesë e pandarë e […]

DETAIL
May
23

Olimpiada Cogito

Olimpiada Shkencore e organizuar nga Universiteti Epoka, tashmë me emrin Cogito, u zhvillua në datën 19 maj 2018, në ambientet e kompleksit “Turgut Ozal”. Në këtë olimpiadë morën pjesë nxënës nga klasa e 6-të deri në klasën e 11-të. Fushat në të cilat u konkurrua ishin: Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji, Kompjuter dhe Anglisht. Shkolla jonë […]

DETAIL
May
17

Nxënësit e klasës së 7E vizitojnë fabrikën e qumështit “Erzeni”

Një ditë ndryshe ishte për nxënësit e klasës së 7E, vizita në ambientet e një prej fabrikave më të mëdha të përpunimit të qumështit në vend, fabrikën “Erzeni” në Berat. Duke qenë se qumështi dhe nënproduktet e tij janë gjithmonë të pranishëm në kuzhinën e shkollës dhe në shtëpi, fëmijët donin të dinin më tepër […]

DETAIL
May
16

Shëtitje në Durrës me klasat e dyta

Jemi pothuajse në prag të verës dhe ditët  me diell, bashkë me energjinë dhe pozitivitetin që të japin, tashmë kanë mbërritur në shpirtin e gjithsecilit prej nesh. E ku mirë se në bregdet mund të shijosh qetësinë shpirtërore që të fal afërsia me natyrën! Me zhurmën e ëmbël të dallgëve ai u fali emocione të […]

DETAIL
May
15

Klasat e para në Festën e Abetares

Festa e Abetares, kjo traditë e bukur që zhvillohet kudo në Shqipëri, edhe në shkollën tonë u zhvillua mes emocioneve të shumta të vogëlushëve, por po aq dhe të prindërve të tyre. Përfundimi i librit të parë, siç është abetarja, për çdo fëmijë mbart një emocion dhe kujtim të veçantë dhe lë gjurmë të pashlyeshme […]

DETAIL
May
10

Fëmijët e klasave të para vizitojnë Kopshtin Sauk

Klubi Shpresa vijon aktivitetet e tij edhe në përfundim të vitit shkollor. Kësaj here ai dhuroi 100 pako me mjete shkollore për fëmijët  e Kopshtit Sauk. Secili fëmijë i kopshtit mori një pako që përmbante mjete të ndryshme, si: fletore vizatimi, bojëra të llojeve të ndryshme, stilolapsa, lapsa etj. Shpërndarja e tyre u bë nga […]

DETAIL
May
08

Kolegji “Turgut Özal” konkurron në Rumani në Olimpiadën Shkencore Infomatrix

Infomatrix-i është një konkurs ndërkombëtar, i cili organizohet me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit Kombëtar të Rumanisë. Ky konkurs synon të nxitë të rinjtë drejt përdorimit të imagjinatës, për të sjellë në teknologji risi që do ta bëjnë botën më të mirë. Konkursi promovon gjithashtu dialogun dhe bashkëpunimin ndërkulturor. Në Olimpiadën Infomatrix 2018, shkolla jonë […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP