Author: Elda Rrustemi

Dec
22

Klasa e 7F vizitë në fabrikën e Coca-Cola

Për shumë prej fëmijëve, si një nga pijet më të preferuara të tyre, Coca-Cola shpesh mund të përbëjë kuriozitet për mënyrën se si ajo prodhohet, ku e ka origjinën e krijimit, mënyra si ambalazhohet etj. Pyetjeve të tilla, nxënësit e klasës së 7F, u gjetën përgjigje pikërisht në vendin e prodhimit të Coca-Cola në Shqipëri. […]

DETAIL
Dec
22

Klubi Shpresa me klasat 8A, 8B, 8C, 8E, 8G dhe 8H, ndihma për familjet në nevojë

Një dorë për ndihmë… Është shumë e rëndësishme që veç mësimnxënies, si procesi kryesor që duhet t’u mësojmë, t’i nxisim nxënësit tanë, qytetarët më të rinj të këtij vendi, drejt bujarisë, dhembshurisë dhe dëshirës për të ndihmuar dikë me më pak fat se ata. Nisma e ndërmarrë nga nxënësit e klasave 8A, 8B, 8C, 8E, […]

DETAIL
Dec
22

Nxënësit e klasave të 4-ta vizitojnë fabrikën e Coca-Cola

Në një prej orëve mësimore të klasave të 4-ta, mësueset u kujdesën që nxënësit t’i merrnin dijet në mënyrë të drejtpërdrejtë në fabrikën Coca-Cola. Nxënësit pasi arritën, u veshën me veshje të posaçme dhe ndoqën me mjaft kureshtje shpjegimin e punonjësve të specializuar, duke mësuar gjithashtu që Coca-Cola është e lejuar mbi moshën 13 vjeç. […]

DETAIL
Dec
20

Tradita vazhdon… Ndihmojmë një familje në nevojë

Klubi Shpresa edhe këtë vit, duke iu bashkuar nismës së fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, për të ndihmuar dhe promovuar vlerat humanitare dhe për të qenë pranë familjeve në nevojë, po vijon aktivitetin me temë: “Ndihmojmë një familje në nevojë”. Aktiviteti po zhvillohet me mbështetje të Drejtorisë së shkollës dhe mësuesve kujdestarë. Familjet që ndihmohen, përzgjidhen nga […]

DETAIL
Dec
20

Klubi Shpresa donacion për shkollën 9-vjeçare “Tahir Sinani”

“Kjo shkollë është hapur që në vitin 2002, pra ka rreth 15 vite si shkollë. Nuk ka asnjë lloj investimi në bazë materiale për sa i përket shkollës sonë dhe donacioni që u bë nga nxënësit e kolegjit ‘Turgut Ozal” është një ndër donacionet më të rëndësishme.” Kështu u shpreh z.Thanas Anastasi, drejtori  i shkollës […]

DETAIL
Dec
19

Faza gjysmëfinale e Kampionatit të Basketbollit për vajza

Jeto me sport, jeto shëndetshëm! Aktivitetet sportive janë nga më të dashurat për nxënësit e shkollës sonë. Në to gërshetohen dukshëm aftësia që kanë nxënësit tanë në sporte të ndryshme, bukuria e entuziazmi i lojës, si dhe dëshira për fitore. Energji, lojë e bukur, emocione! Kampionati që po zhvillohet përgjatë kësaj periudhe është Kampionati i […]

DETAIL
Dec
16

Në ndihmë të familjeve të përmbytyra

Klubi Shpresa nuk e ndërpret punën e tij të vyer për asnjë moment. Këtë herë nxënësit e tij u angazhuan në solidarizimin dhe shpërndarjen e ndihmave për familjet e prekura nga përmbytjet. Nxënësit tanë udhëtuan drejt zonës së Kamzës, ku Kryetari i Bashkisë, z.Xhelal Mziu, priti në një takim zv. Drejtorin e shkollës sonë. Takimi […]

DETAIL
Dec
16

Finalja e Konkursit të Interpretimit

Faza finale e Konkursit të Interpretimit për kategorinë e parë dhe të dytë, ka përfunduar duke nxjerrë fituesit përmes një sfide të vështirë jo vetëm për konkuruesit, por edhe për jurinë. Për t’u prezantuar në këtë fazë finale, nxënësit finalistë kishin zgjedhur autorët më të mirë shqiptarë e të huaj dhe pjesë nga më të […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP