25 vjet “Turgut Ozal”

25 vjet “Turgut Ozal”. Aty ku studiuan nxënësit që u pranuan nga universitetet më të mira në botë. Për regjistrime ju mirëpresim çdo ditë nga ora 09:00 deri në 14:00. Për të vizituar ambientet tona dhe për t’u njohur nga afër me programet mund të kërkoni një takim në nr Read more…

Nxënësja e kolegjit “Turgut Ozal”, Saida Gjana, e pranishme në takimin “Njihu me Amerikën”

Nxënësja e kolegjit “Turgut Ozal”, Saida Gjana, ishte e pranishme në takimin e zhvilluar nga Ambasadorja amerikane Yuri Kim, e cila u takua me një grup vajzash nga Klubi i Vajzave Shqiptare të ‘Technovation’ të Këndit Amerikan në Tiranë, nëpërmjet programit të Ambasadës Amerikane “Njihu me Amerikën”. Gjatë diskutimit gjallërues, Read more…

Klubi Shpresa në Shoqatën Kombëtare të Prindërve për Kujdesin e Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara          

“Të falim një buzëqeshje në fytyrat ku mungon, të sjellim një rreze dielli që të ngrohë aty ku ajo nuk arrin dot.” Klubi Shpresa organizoi një aktivitet bamirësie në Shoqatën Kombëtare të Prindërve për Kujdesin e Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara. Në këtë  aktivitet u shpërndanë 60 pako me ushqime Read more…