Një urim për Ty, Shqipëria ime

Urime Shqipëria ime! Në këto ditë të qëndresës dhe durimit, kur të gjithë kemi mbyllur dyert për të mbajtur jashtë “armikun e padukshëm”, por jo shpirtin, zemrën e mendjen, për Ty u hapën dyert dhe do të ecësh e sigurt dhe pandalshëm Drejt Evropës! Vizatimi: Rei Korkuti  

Nxënësja e klasës së 9-të në kolegjin “Turgut Ozal” Amelia Duxha, fiton Olimpiadën Kombëtare të Matematikës

Krenohemi me arritjet e nxënësve tanë! Amelia Duxha arrin rezultatin më të lartë në Olimpiadën Kombëtare të Matematikës. Në datën 7 mars u zhvillua në ambientet e shkollës “Qemal Stafa”, faza e tretë e Olimpiadës Kombëtare të Matematikës. Shkolla jonë u përfaqësua nga nxënësja e klasës së 9-të Amelia Duxha, Read more…

Nxënësit e klasës 4F të kolegjit “Turgut Ozal” vizitë në Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

“Një paradite e veçantë me nxënësit e klasës së 4F, të kolegjit “Turgut Ozal”, të cilët vizituan ambientet e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë. Na i mbushën korridoret me gëzimin dhe çiltërsinë e tyre, ndërsa së bashku folëm për librat e shkrimtarët e preferuar, aktivitetet kulturore dhe ato sportive. A Read more…