Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Back to school!

Date: January 15, 2017 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

Të dashur nxënës, pas një periudhe të gjatë pushimesh të hënën fillon shkolla.

Shpresojmë të jeni çlodhur dhe të jeni gati për mësimet.

Mirupafshim!

Play Our Song