WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Biblioteka - Kolegji Turgut Ozal

Biblioteka e institucionit tonë arsimor u ofron nxënësve libra të ndryshëm të autorëve shqiptarë dhe të huaj për fëmijë, në shqip, anglisht dhe turqisht. Nxënësit mund të regjistrohen si anëtarë të saj dhe mund t’i shfrytëzojnë ambientet e saj për të lexuar dhe për të gjetur informacion në lidhje me projekte që zhvillojnë gjatë vitit shkollor.