WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Kolegji Turgut Ozal - Blloku A

Ndërtesa përbëhet nga 21 klasa . Në këtë seksion arsimohen afërsisht 525 nxënës. Në këtë ndërtesë gjenden 1 sallë kinemaje, 1 laborator informatike, 1 laborator biokimie, kabineti i muzikës dhe vizatimit si dhe kabineti i aftësimit teknologjik.