Blog

Nov
10

Të dhurosh libra është dyfish bujari

Edukimi i mendjes pa edukimin e zemrës nuk është asnjëherë i plotë, ndaj me nxënësit e shkollës organizohen aktivitete të shumëllojshme, të cilat e plotësojnë edukimin dhe lënë gjurmë në formimin e tyre akademik e kulturor. Në vijim të bashkëpunimit me Bashkinë e Tiranës për të dhuruar libra për bibliotekat e shkollave të reja të […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
10

Parapërgatitje për Olimpiadat e Epokës

Filluan edhe për këtë vit shkollor olimpiadat me nxënësit më të talentuar në lëndët si: matematikë, fizikë, biologji, kimi, kompjuter, anglisht dhe turqisht. Këto olimpiada do të finalizohen në fund të vitit shkollor në universitetin “Epoka”, ku zhvillohet faza finale. Gjithashtu nxënësit e klasave të  9-ta, do të kenë mundësinë të konkurrojnë në Olimpadën Kombëtare […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
07

Gjysmëfinalja e Konkursit të Vizatimit

Një jetë e mirorganizuar brenda këtij komuniteti të madh nxënësish, në shkollën tonë, u jep mundësi të gjithë fëmijëve të zhvillojnë aftësitë e tyre në çdo fushë të artit. Nxënësit e klasave të 4-ta, të 5-ta dhe të 6-ta, morën pjesë në gjysmëfinalen  e Konkursit të Vizatimit. Talenti u derdh në letër me ngjyrat e […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
07

Konkursi i veglave muzikore

Muzika, arti që pasqyron jetën dhe shpreh ndjenjat e mendimet me anë të tingujve, vjen në shkollën tonë dhe përmes konkursit të veglave muzikore, i cili realizohet për herë të parë në kolegjin “Turgut Ozal”. Ky konkurs që zhvillohet në vijim të konkurseve të tjera që zhvillohen në Muajin e Artit dhe Letërsisë, synon përzgjedhjen […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
06

Grupet e kopshtit përmbyllin Maratonën e Panairit Ushqimor

Aktiviteti i Panairit Ushqimor që është zhvilluar përgjatë më se tre javësh nga klasat 1-9, u finalizua nga grupet e kopshtit. Salla ku u organizua gumëzhinte nga zërat gazmorë të vogëlushëve, të cilët kishin zënë vend mbrapa tavolinave, duke mbajtur ushqime të ndryshme në duart e njoma dhe duke e bërë atmosferën shumë  mikpritëse dhe […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
06

Gjysmëfinalja e Konkursit të Interpretimit për klasat 7-8-9

Një nga konkurset më emocionuese, që zhvillohen përgjatë Muajit të Artit dhe të Letërsisë, është Konkursi i Interpretimit. Pasi konkuruan nxënësit e klasave të 7-ta dhe të 8-ta, faza gjysmëfinale e këtij konkursi, për kategorinë 7-8-9, u përmbyll me konkurimin e nxënësve të klasave të nënta. Të gjitha interpretimet ishin vërtet mbresëlënëse. Vargjet dhe fragmentet […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
04

Dita e Hapur në luftën kundër bullizmit

26 tetori ishte për shkollën tonë Dita e Hapur në luftën kundër ngacmimeve, lëndimeve apo siç njihet tashmë me termin e ndërkombëtarizuar, bullizmit, fenomen ky mjaft i përhapur te fëmijët, të rinjtë dhe më gjerë në shoqërinë tonë. Kjo është edhe arsyeja kryesore pse BE dhe Këshilli i Europës ndërmorën hartimin dhe zbatimin e një […]

By erjona saqe | Lajme kryesore
DETAIL
Nov
04

Piknik te kodrat e liqenit nga fëmijët e parashkollorit me temë: “Vëzhgojmë stinën e vjeshtës”

Ditët që kaluan  sollën  aktivitete të larmishme për fëmijët e kopshtit  “Zϋbeyde Hanım”. Destinacioni i radhës për tetë grupet e parashkollorit ishin Kodrat e Liqenit. Kjo shëtitje ishte organizuar me synimin e një vëzhgimi nga afër të ndryshimeve që sjell stina e vjeshtës në natyrë. Moti i ngrohtë e me diell, bëri që këta vogëlushë […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Page 1 of 3912345...102030...Last »

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP