Blog

Dec
14

Qeveria e Nxënësve

Si çdo vit tjetër shkollor dhe këtë vit në shkollën tonë u zgjodh Qeveria e Nxënësve. Ajo i jep zë mendimit të masës së nxënësve për çështje që lidhen me mbarëvajtjen e shkollës, mësimin dhe edukimin e tyre. Për këtë, çdo klasë zgjodhi senatorin ose përfaqësuesin e saj, të cilët u propozuan dhe u votuan nga […]

DETAIL
Dec
14

Finalja e Konkursit të Kompozicionit

Ka përfunduar dhe faza finale e Konkursit të Kompozicionit për kategorinë e parë dhe të dytë. Tematika e kësaj faze ishte tema e atdhedashurisë. Juria nxori finalistët e çdo paraleli për kategorinë e parë 4-5-6 dhe për kategorinë e dytë 7-8-9, të cilët u nderuan me certifikata sipas vendeve të fituara. Gjithashtu 5 më të […]

DETAIL
Dec
14

Klasat e 6-ta mbjellin lule

Nxënësit e klasave të 6-ta, u organizuan në një tjetër aktivitet gjatë këtij muaji, “Mbjelljen e luleve”. Duke qenë se bimët janë nga elementët më të rëndësishëm të ekosistemit dhe të lidhura ngushtë me jetën e njeriut, mbjellja e tyre është jetike. Të gjithë nxënësit ishin kujdesur të sillnin bimë dhe lule të shumëllojshme për […]

DETAIL
Dec
13

Finalja e Konkursit të Këngës

Një nga aktivitetet më të bukura të Muajit të Artit dhe Letërsisë, është dhe Konkursi i Këngës. Fillimisht nxënësit konkurruan brenda paraleleve, për të vijuar më pas përzgjedhjet sipas kategorive përkatëse. Edhe pse të vegjël, ata shfaqën një shpirt sfidues dhe një paraqitje shumë të mirë, si në fazën gjysmëfinale ashtu dhe në fazën finale. […]

DETAIL
Dec
13

Vizitë në fermën e Blerina Bombaj Troci

Nxënësit e klasës së 2C vizituan fermën e dietologes së njohur Blerina Bombaj Troci. E realizuar në mes ajrit të pastër dhe tokës prodhimtare të fshatit Domje, kjo fermë ofron larmishmëri të të mbjellave tipike shqiptare. Fëmijët u futën nëpër serra, për të parë ndoshta për herë të parë një hapësirë kaq të bollshme plot […]

DETAIL
Dec
11

FINALJA E ARTIT SKENIK MIDIS KOLEGJEVE

U zhvillua në ambientet e kolegjit “Turgut Ozal” finalja e Konkursit të Artit Skenik midis shkollave “Turgut Ozal” Tiranë, “Turgut Ozal” Durrës, “Hasan Riza Pasha” Shkodër dhe MIST. Në këtë finale konkuruan mes tyre grupet finaliste, që kishin dalë më të mirët e secilës shkollë, për klasat e 6-ta deri në klasën e 9-të. Të […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Dec
08

Klubi Shpresa në Institutin e Nxënësve që nuk Dëgjojnë

Një nga aktivitetet më emocionuese të nxënësve të Klubit Shpresa ishte vizita në Institutin e Nxënësve që nuk Dëgjojnë, ku çuan ndihma, të cilat konsistonin kryesisht në mjete shkollore. Ndihmat u mundësuan me anë të fondeve të mbledhura gjatë Panaireve të Ushqimit. Nxënësit vizituan një klasë të tretë, ku u pritën krahëhapur nga të gjithë […]

By Imelda Prençe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Dec
07

Thirrje për ndihmë të familjeve të prekura nga përmbytjet

“Të duash, do të thotë të bësh gjëra të vogla me dashuri të madhe!”                                                                                                            NËNË TEREZA Një nga nismat e fundit të ndërmarra nga Klubi Shpresa është “Thirrja për ndihmë të familjeve të prekura nga përmbytjet.” Kësaj thirrjeje i janë përgjigjur me shumë devotshmëri të gjithë nxënësit e shkollës sonë, duke sjellë ushqime dhe batanije, […]

By Imelda Prençe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Page 2 of 4312345...102030...Last »

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP