Blog

Nov
08

Përkeqësohet moti, shkollat pushim

Sot Drejtoria e shkollës njoftoi nxënësit se duke nisur prej datës 8 nëntor do të ndërpritet procesi mësimor.   Urdhëri vjen nga Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe përfshin të gjitha shkollat e vendit.   Njoftimi zyrtar i Ministrisë, sipas të cilit nxënësit duhet të qëndrojnë në shtëpi deri në një njoftim tjetër, thotë se […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Nov
03

“Mesazh në kohë”, një kolegjiste konkuron në Tangram

Në emisionin Tangram, që transmetohet në televizionin Ora News ishte e ftuar nxënësja Vivien Shkodra, e cila foli mbi projektin “Letër vetes sime 35 vjeçare”, projekt i shkollës “Turgut Özal”,  në të cilin sikurse dihet, kanë marrë pjesë nxënësit nga klasat II-IX. Vivien, e cila është nxënëse e klasës së 7-të, lexoi letrën që i […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Nov
03

Ekskursioni në Shkodër

Në  28 tetor,  ishte qyteti i Shkodrës që mikpriti në një ekskursion mësimor dhe zbavitës nxënësit e klasave të 8-ta. Nisja u bë nga ambientet e kolegjit,  në një atmosferë tejet  të gëzuar. Përpara nisjes  nxënësit vizituan Panairin e Ushqimeve të klasave të 6-ta, si për të mos e humbur dhe këtë kënaqësi. Muzika e […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Nov
02

Një fundjavë në Llogara

Të shtunën, më datë 29 tetor, vajzat e paralelit të klasave të 7- ta, u nisën për një fundjavë në Llogara. Gjatë rrugës nuk munguan shakatë, të qeshurat dhe lojërat e ndryshme. Pas një pushimi të vogël për vaktin e drekës në qytetin bregdetar të Vlorës, udhëtimi vazhdoi për në Llogara. Mbërritja në destinacion ishte […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
25

Letër vetes sime 35 vjeçare

Më 10 tetor në shkollën tonë ka nisur faza e parë  e projektit “Letër vetes sime 35 vjeçare”. Ky projekt përfshin të gjithë nxënësit e klasave 2-9 dhe synon të pasqyrojë këshilla dhe sugjerime që nxënësit ia lënë porosi vetes së tyre, në mënyrë që kur të jenë në një moshë madhore të mos harrojnë […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
24

Aktivitetet e Klubit Shpresa

Edhe këtë vit për Klubin Shpresa u zgjodhën nga dy përfaqësues nga çdo klasë. Në mbledhjen e Klubit Shpresa, e cila u bë në 14 Tetor, u përcaktuan objektivat që Klubi Shpresa synon të realizojë për këtë vit. Konkretisht përgjatë vitit shkollor 2016-2017 do të bëhen 8 aktivitete, të cilat do të kenë për qëllim […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Oct
24

Oxford Placement Test

Oxford Placement Test është një provim, i cili zhvillohet çdo vit dhe ka si qëllim matjen e nivelit të anglishtes për çdo nxënës. Rezultatet e të këtij testi motivojnë nxënësit të japin maksimumin e tyre në lëndët shkencore, të cilat zhvillohen në anglisht, por dhe të përgatiten për më tej. Ky provim kryhet në kompjuter […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Oct
24

PARAPËRGATITJA PËR OLIMPIADAT

Një nga qëllimet kryesore të shkollës sonë është edhe evidentimi i dhuntive dhe prirjeve të çdo nxënësi në fusha të caktuara. Për një realizim sa më të suksesshëm të këtij qëllimi, në shkollën tonë organizohen olimpiada për lëndë të ndryshme. Këto olimpiada finalizohen në fund të çdo viti shkollor në universitetin “Epoka”, ku zhvillohet faza […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Page 30 of 55« First...1020...2829303132...4050...Last »

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP