Blog

Feb
06

Vizitë në TV Scan

Në rrjedhën e aktiviteteve të ndryshme që zhvillon shkolla jonë, ishte edhe vizita në Tv Scan. Nxënësit e klasës së 6E  vizituan ambientet e këtij institucioni, ku u mirëpritën nga drejtoresha znj.Elvana Hana si dhe nga drejtori i përgjithshëm Ardian Tepelena. Gjatë vizitës nëpër këto ambiente, ata panë nga afër studiot kryesore ku transmetohen programe […]

By Selman Fettahoglu | Lajme kryesore
DETAIL
Feb
04

“Kequshqyerja dhe pasojat që vijnë prej saj”

“Kequshqyerja dhe pasojat që vijnë prej saj”- ishte tema për të cilën dietologia e njohur Anila Kalleshi, diskutoi me senatorët e klasave 7, 8 dhe 9 të shkollës sonë. Të ushqyerit është një pjesë e rëndësishme në jetën e gjithsecilit dhe akoma më i vlefshëm është ky proces për adoleshentët, të cilët janë në moshën […]

By Selman Fettahoglu | Lajme kryesore
DETAIL
Jan
25

Takimi me prindër

Bashkëpunimi prind-mësues është kyç për ecurinë dhe mbarëvajtjen në mësime të nxënësve. Për këtë arsye, ditën e shtunë, më datë 23 janar, u zhvillua takimi me prindër për klasat e katërta, të pesta dhe të gjashta të shkollës sonë. Prindërit u njohën me vlerësimet  që kanë marrë fëmijët e tyre në testime, detyra e projekte […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Jan
25

LEXOJMË NË BIBLIOTEKËN E SHKOLLËS

Të lexuarit është kulturë dhe vlerë. Për këtë arsye në shkollën tonë çdo ditë, në secilën klasë, zhvillohet një orë e veçantë leximi. Mirëpo këtë muaj, nxënësit e klasave të para të shoqëruar nga mësuesja kujdestare e klasës, kanë shfrytëzuar ambientet e bibliotekës së shkollës si vendin e tyre të preferuar për të lexuar. Duke […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore
DETAIL
Jan
25

SI TË MBJELLIM NJË BIMË

“Bimët dhe ndërtimi i tyre” ishte kapitulli që morën nxënësit e klasave të treta në lëndën e Diturisë së Natyrës. Dhe pikërisht për t’u njohur më mirë me bimët, mbjelljen  dhe ndërtimin e tyre,  me këta nxënës u zhvillua në laboratorin e shkencës, veprimtaria praktike me temë “Si të mbjellim një bimë”. Të gjithë nxënësit […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Jan
25

DISTILIMI I UJIT

Mesi i muajit janar i gjeti nxënësit e klasave të pesta të përfshirë në ekperimente dhe veprimtari praktike, të gjitha këto në kuadër të kapitullit “Uji” në lëndën Dituri Natyre. Duke shfrytëzuar mjetet e laboratorit të shkencës ata pastruan ujin me filtrim, si dhe ndërtuan aparatin  e distilimit duke përftuar në këtë mënyrë ujë të […]

By Selman Fettahoglu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Jan
21

Super Finalja e Lojrave Të Inteligjencës

Si çdo vit, në shkollën tonë, u organizuan nga dhjetori në janar konkurset në shah, revers dhe mangala. Më poshtë janë renditur 3 super finalistët për secilën kategori dhe paralel. Këta nxënës janë duke përfaqësuar shkollën 9-vjeçare “Turgut Özal” në konkursin midis gjithë shkollave turke që është duke u zhvilluar sot në Durrës.   Klasat […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore
DETAIL
Jan
07

Ski në Bursa

Bashkë me dimrin vjen dhe koha e shëtitjes dimërore në Bursa, Turqi!   Nisja do të bëhet në datën 28.01.2016.   Numri i nxënësve që do të pranohen është i kufizuar.   Dokumentet (Pasaporta dhe Autorizimi) për shëtitjen duhet të dorëzohen deri në datën 13.01.2016.  

By Selman Fettahoglu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP