Lajme kryesore

Aug
05

Njoftim për regjistrimet në kopshtin “Zübeyde Hanım”

NJOFTIM! Të nderuar prindër! Ju bëjmë të ditur se regjistrimet në godinën aktuale te kopshtit “Zübeyde Hanım” pranë shkollës jopublike 9-vjeçare “Turgut Ozal” janë mbyllur për shkak të plotësimit të kapacitetit. Për të gjithë të interesuarit, ju njoftojmë se regjistrimet vijojnë në godinën e dytë të kopshtit tonë, pranë gjimnazit “Turgut Ozal”. Ndërkohë theksojmë se […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Jun
26

Klubi Shpresa ndihma në Shoqatën Kombëtare të Jetimëve

Aktivitetet e bamirësisë së Klubit Shpresa vazhdojnë dhe gjatë këtyre ditëve të sjellin gëzim dhe shpresë, në fytyrat e njerëzve në nevojë. Aktiviteti i radhës i Klubit Shpresa, ishte shpërndarja e ndihmave për familjet në nevojë, në bashkëpunim me Shoqatën Kombëtare të Jetimëve të Shqipërisë, Dega Tiranë. Në këtë aktivitet u shpërndanë 45 pako me […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Jun
23

Nxënësja e kolegjit “Turgut Ozal”, Saida Gjana, e pranishme në takimin “Njihu me Amerikën”

Nxënësja e kolegjit “Turgut Ozal”, Saida Gjana, ishte e pranishme në takimin e zhvilluar nga Ambasadorja amerikane Yuri Kim, e cila u takua me një grup vajzash nga Klubi i Vajzave Shqiptare të ‘Technovation’ të Këndit Amerikan në Tiranë, nëpërmjet programit të Ambasadës Amerikane “Njihu me Amerikën”. Gjatë diskutimit gjallërues, vajzat ndanë përvojën e tyre […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Jun
08

Klubi Shpresa në Shoqatën Kombëtare të Prindërve për Kujdesin e Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara          

“Të falim një buzëqeshje në fytyrat ku mungon, të sjellim një rreze dielli që të ngrohë aty ku ajo nuk arrin dot.” Klubi Shpresa organizoi një aktivitet bamirësie në Shoqatën Kombëtare të Prindërve për Kujdesin e Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara. Në këtë  aktivitet u shpërndanë 60 pako me ushqime për 60 familje në nevojë. […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
May
30

Kënga “Ende ka shpresë” nga nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal”

Kënga “Ende ka shpresë”, vjen e kënduar nga nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal”, në përfundim të këtij viti shkollor, si një përshëndetje për të gjithë nxënësit, mësuesit, prindërit dhe miqtë tanë, me të cilët kemi ndarë momentet e bukura, por dhe momentet e vështira gjatë këtij viti shkollor. Së bashku Ne ia dolëm dhe do […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
May
30

Shkolla “Turgut Ozal” akreditohet nga “Cambridge International”

Të dashur prindër, Me kënaqësi ju njoftojmë se shkolla “Turgut Ozal” është akredituar nga “Cambridge International”. Nga viti i ardhshëm shkollor nxënësit tanë do të zhvillojnë provimet checkpoint, duke krahasuar kështu njohuritë e tyre në nivel ndërkombëtar.

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
May
19

Konkurs Eseje me temë “A Letter from Myself in 2030”

Shkolla “Turgut Ozal” organizon Konkursin e Esesë për nxënësit nga klasa e 6-të deri në klasën e 9-të me temë: “A Letter from Myself in 2030”. Esetë do të shkruhen në Gjuhën Angleze dhe duhet të jenë 400 deri në 500 fjalë. Mënyrën e shkrimit të esesë, përmbajtjen dhe kriteret që duhen plotësuar i gjeni […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Apr
23

Nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal” aktivitete për Ditën e Librit

“Librat janë miqtë më të qetë dhe më të përhershëm; ata janë këshilltarët më të gjindshëm dhe më të mençur dhe mësuesit më të durueshëm.”                                          Charles William Eliot Ah, librat! Librat janë një botë më […]

By Ergyst Shehu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP