Postimet kryesore

Oct
06

Dita Evropiane e Gjuhëve në Kolegjin “Turgut Ӧzal”

“Unë jam qytetar i gjithë botës.”, ishte lajtmotivi i aktiviteteve që u zhvilluan me rastin e Ditës Evropiane të Gjuhëve në shkollën tonë. 26 Shtatori, Dita Evropiane e Gjuhëve, është vendosur si e tillë me iniciativën e Këshillit të Evropës në Strazburg  prej vitit 2001. Zbukurimi i ambienteve të shkollës me punët dhe projektet e […]

By erjona saqe | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Oct
03

Kesler Mziu përfaqëson denjësisht në Finalen e Kangaroo Global Linguistic (KGL)

Kesler Mziu, nxënës i shkollës sonë në klasën e 5-të,  kryesoi listën e nxënësve të përzgjedhur për konkursin e Kangaroo, finalja e të cilit është zhvilluar ditën e shtunë në Greqi. Ky konkurs ndërkombëtar zhvillohet një herë në vit dhe është i hapur për të gjithë nxënësit nga klasa e 3-të deri në klasën e […]

By erjona saqe | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Aug
31

Njoftim për vitin e ri shkollor

Njoftojmë të gjithë prindërit, nxënësit dhe komunitetin shkollor se vogëlushët e kopshtit dhe parashkollorit e fillojnë mësimin ditën e hënë, datë 4 shtator 2017. Nxënësit e klasave të para e nisin mësimin ditën e mërkurë, datë 6 shtator 2017.  Të gjithë nxënësit e tjerë e fillojnë shkollën ditën e hënë, datë 11 shtator 2017.   Ju […]

DETAIL
Jul
28

Dëftesë lirimi

Njoftohen nxënësit e klasave të nënta se duke nisur prej datës 31.07.2017 mund të paraqiten në shkollë për të tërhequr dëftesat e lirimit nga ora 10:00-13:00.

DETAIL
Jul
15

Bronz në ndërkombëtaren e matematikës

Nxënësja jonë, Heidi Durrësi, është shpërblyer me medalje bronzi në Bullgari. Konkurente në Olimpiadën e Matematikës për Ballkanin në kategorinë junior, Heidi arriti të merrte medaljen e vendit të tretë. Kjo ishte olimpiada e 21-të në të cilën Heidi përfaqësoi Shqipërinë, shkollën ku është përgatitur dhe mbi të gjitha ka marë shpërblimin për punën e […]

DETAIL
Jun
17

Fitojnë medalje argjendi…

Fitojnë medalje argjendi dy nxënësit e klasës së tetë, Metjon Agastra dhe Patrick Kola, në Olimpiadën Genius në USA. Metjoni dhe Patricku kishin programuar një robot ambientalist i cili duhej të mblidhte kuba me ngjyra që simbolizonin materiale të ndryshme që duhen hequr nga ambienti për ta pastruar atë.

DETAIL
Jun
15

Roboti i kolegjit konkuron në USA

Dy nxënës të klasës së tetë, Metjon Agastra dhe Patrick Kola, gjenden duke prezantuar robotin e tyre ambientalist në Olimpiadën Genius në Oswego, New York. Projekti i tyre quhet Cannon Shooter dhe hyn në kategorinë e ambientalizmit. Metjoni dhe Patricku po konkurojnë së bashku me 1253 nxënës të tjerë nga 111 shtete të ndryshme të […]

DETAIL
Jun
11

Të nderuar prindër dhe nxënës të klasave të 9-ta !

Provimet Kombëtare të Arsimit Bazë, për vitin shkollor 2016- 2017, do të zhvillohen:  a) Gjuhë e Huaj (Anglisht), 12 Qershor 2017; b) Gjuhë Shqipe, 22 Qershor 2017; c) Matematikë, 27 Qershor 2017; Nxënësit duhet që: Nxënësit duhet të paraqiten pranë shkollës 9- vjecare “Ahmet Gashi “ në orën 8:30. Të kenë me vete një mjet […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP