WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1417, 1420, 1447, 1509, 1525, 2529, 2587) ORDER BY t.name ASC

Posts Archives - Page 8 of 8 - Kolegji Turgut Ozal

SEPSE SHPRESË E KA EMRIN…

NJË KLUB QË SHPËRNDAN DASHURI E JEP SHPRESË, SEPSE SHPRESË E KA EMRIN… Jemi tashmë në atë periudhë të vitit shkollor, kur kanë filluar vrullshëm aktivitetet lëndore dhe ato të klubeve të ndryshme në shkollë. Ka rifilluar aktivitetet e tij për këtë vit dhe Klubi SHPRESA, një nga klubet më Read more…

Muaji i Artit dhe Letërsisë

Trokitja e Tetorit, Muaji i Artit dhe Letërsisë, hap si çdo vit siparin e aktiviteteve kulturore në Kolegjin “Turgut Özal”. Konkurset e Fjalës Artistike, Krijimit, Këngës dhe Artit figurativ, janë nga veprimtaritë më të dashura për nxënësit. Motoja “Libri ndryshon mendjen dhe mendja ndryshon botën”, do të shoqërojë aktivitetet kryesore Read more…

ASEF 2015 junior

Po zhvillohet sot panairi shkencor ASEF për kategorinë junior. Nxënësit kanë përgatitur projekte shumë cilësore dhe po i prezantojnë përpara jurisë profesioniste. Në fund të vlerësimit do të shpërblehen edhe projektet më të mira për këtë vit në këtë kategori. Atmosfera është shumë festive. Kujtojmë se të shtunën që lamë Read more…

ASEF junior

Ne jemi të gjithë këtu. Po përgatitemi për ASEF junior. Me ndihmën e mësuesve po bëjmë përgatitjet e fundit të stendave dhe të të gjitha materialeve të nevojshme për t’u paraqitur sa më mirë përpara jurisë. Të shtunën, më datë 28 shkurt, ju presim te kompleksi “Turgut Özal” në Tiranë. Read more…

Klubi “Shpresa” shkon në Vlorë

Klubi “Shpresa” nën moton “Sjellim buzëqeshje në fytyrat ku mungon” organizon aktivitetin e radhës në ndihmë të banorëve të përmbytur në Vlorë, duke iu gjendur pranë me ndihmën tonë. Ndihmat do të jenë në ushqime si më poshtë: Sheqer Oriz Makarona Miell Vaj Kripë Batanije Edhe ju mund të jepni Read more…

Lojrat e inteligjencës

Të gjithë nxënësnit, të gjithë grupmoshave, njoftohen se në datën 14 shkurt do të zhvillohet faza përzgjedhëse për lojrat e inteligjencës. Ju rikujtojmë se lojrat ku mund të merrni pjesë janë nëntëgurëshi, jenga, mangalla dhe hanoi. Përzgjedhja dhe regjistrimi bëhen në kompleksin Turgut Ozal dhe nisin në orën 09.00.

ASEF – Data të rëndësishme

Në datën 21 shkurt do të zhvillohet konkursi i projekteve për klasat 9-12. Në kompleksin Turgut Ozal së bashku me organizatorët e ASEF-it po bëhen të gjithë përgatitjet për të mirëpritur pjesëmarrësit në të gjitha kategoritë. Për sa i përket kategorisë së të vegjëlve, pra klasat 6-8, ata do t’i Read more…