Certifikata nga Universiteti i Uoterlusë

Certifikata nga Universiteti i Uoterlusë

Dhjetë nxënës të shkollës sonë janë vlerësuar me certifikatë nderi në provimin e matematikës të organizuar nga Universiteti i Uoterlusë.
Provimi u organizua në datën 1 mars në kompleksin “Turgut Özal”, duke qenë se shkolla jonë është qendër e autorizuar për këtë provim.
Ky provim organizohet për të frymëzuar nxënësit dhe rritur dashurinë e tyre ndaj matematikës.
Nxënësit pjesëmarrës janë:
HEIDI DURRËSI
ERALDI NELA
DAVID SELBA
ENRIK SINA
BJORNA PËRMETI
JERA ISAKAJ
MIRED KAZAZI
ARTELA ROSHI
OLSI CANAJ
AJDI HASEKIU

U urojmë suksese të mëtejshme!

Përgatiti: Erjon Saliasi