Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

E Diela Shqiptare

Date: December 29, 2015 Author: Selman Categories: Lajme, Lajme kryesore

Dy nxënës të kolegjit “Turgut Özal” u kualifikuan për në finalen e madhe të emisionit popullor Power Kidz.

Amina dhe Amiri, të dy nxënës në klasën e katërt, nuk lanë mëdyshje për jurinë e konkursit për fëmijë që zhvillohet në televizionin Klan gjatë emisionit “E diela shqiptare”.

Konkursi final i talenteve të këtyre fëmijëve do të zhvillohet në prill.

 

Play Our Song