Finalja brenda shkollës

Finalja brenda shkollës e konkurseve për poezi, këngë, hartim shqip dhe vizatim

Start

November 20, 2017 - 12:00 am

End

November 24, 2017 - 12:00 am

Address

Kolegji Turgut Özal   View map

Finalja brenda shkollës e konkurseve për poezi, këngë, hartim shqip dhe vizatim

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP