Finalja e Konkursit të Kompozicionit

Finalja e Konkursit të Kompozicionit

Ka përfunduar dhe faza finale e Konkursit të Kompozicionit për kategorinë e parë dhe të dytë. Tematika e kësaj faze ishte tema e atdhedashurisë. Juria nxori finalistët e çdo paraleli për kategorinë e parë 4-5-6 dhe për kategorinë e dytë 7-8-9, të cilët u nderuan me certifikata sipas vendeve të fituara. Gjithashtu 5 më të mirët e çdo kategorie do të përfaqësojnë shkollën tonë në finalen midis kolegjeve, që do të zhvillohet në datën 16 dhjetor. U urojmë shumë suksese finalistëve tanë!

Punoi: Imelda Prençe