FITUESIT E TOI PËR MUAJIN E ARTIT DHE LETËRSISË

FITUESIT E TOI PËR MUAJIN E ARTIT DHE LETËRSISË

Pas përfundimit me sukses të fazës ndërmjet klasave të të njëjtit paralel dhe fazës së dytë ndërmjet nxënësve të të njëjtës kategori, Konkursi i Artit dhe Letërsisë hyn nesër në fazën e tij finale, ku do të konkurojnë ndërmjet tyre nxënësit fitues të kolegjeve në Shqipëri. Nxënësit konkurojnë sipas grupmoshave:

Kategoria I – klasat 4, 5, 6

Kategoria II – klasat 7, 8, 9

Kategoria III – klasat 10, 11, 12

Fushat në të cilat konkurohet janë pesë: vizatim, këngë, krijim, recitim, art skenik. Konkursi i Krijimit ka dy konkurime të veçanta: njëri për nxënësit që shkruajnë në gjuhën e nënës dhe tjetri për nxënësit të cilët gjuhën shqipe nuk e kanë gjuhën amë.

Nxënësit, të cilët do përfaqësojnë shkollën tonë në Kategorinë  I dhe II janë si më poshtë:

NË KONKURSIN E INTERPRETIMIT

KATEGORIA I                                                                                                     

 1. Sidrit Kokiçi
 2. Anda Shurdha
 3. Anda Bushi
 4. Suada Xholi
 5. Kiara Olldashi

KATEGORIA II

 1. Melisa Vedenja
 2. Denada Shahini
 3. Erald Nela
 4. Lora Lika
 5. Henri Olldashi

NË KONKURSIN E KOMPOZICIONIT

KATEGORIA I                                                                                                  

 1. Sidrit Pashako
 2. Amabel Kola
 3. Klara Muça
 4. Luisa Spahiu
 5. Nergis Sadet Grbolar

KATEGORIA II

 1. Artela Roshi
 2. Kejsi Hoxhallari
 3. Ariel Kabashi
 4. Rebeka Sharko
 5. Vivien Shkodra

NË KONKURSIN E KOMPOZICIONIT (për nxënësit me kombësi të huaj)

KATEGORIA I                                                                                                      

 1. Melis Albayrak
 2. Serena Malaj
 3. Eren Bruçaj
 4. Berke Üstündaĝ
 5. Mais Hajjazi

KATEGORIA II

 1. Resia Kiliç
 2. Adile Su Girengir
 3. Ayşe Feyza Koksal
 4. Meryem Sevda Tok
 5. Reyhan Tok Çelik

NË KONKURSIN E KËNGËS:

KATEGORIA I                                                                                                      

 1. Klea Kaloshi
 2. Adea Rreshka
 3. Alina Jani
 4. Dea Merkaj
 5. Alesia Pulti

KATEGORIA II

 1. Amela Agastra
 2. Odri Bregu
 3. Borena Cela
 4. Ester Calliku
 5. Vivjan Kokeri

NË KONKURSIN E VIZATIMIT:

KATEGORIA I                                                                                                    

 1. Isla Sinani
 2. Rigers Zupçe
 3. Sara Papandile
 4. Flavia Beka
 5. Blerta Kryemadhi

KATEGORIA II

 1. Darli Kosta
 2. Mirea Levendi
 3. Bianka Burimi
 4. Metjon Agastra
 5. Selma Isufi 

NË KONKURSIN E ARTIT SKENIK

Grupi I

 1. Elen Kraja
 2. Harli Tahiri
 3. Amela Buzi
 4. Event Sharku
 5. David Prifti
 6. Drini Hoxha
 7. Fjona Myderizi
 8. Olti Mazreku

Grupi II

 1. Ajdi Hasekiu
 2. Ajton Kalaci
 3. Ambra Kepi
 4. Olsi Canaj
 5. Rudina Kërri
 6. Dimitri Pelari

Grupi III

 1. Arbeas Luar Braha
 2. Dea Gjermeni
 3. Erik Kaçani
 4. Klei Hysaj
 5. Marin Shpata
 6. Sara Rizaj
 7. Patrick Kola
 8. Regis Gashi

Grupi IV

 1. Ami Hoxha
 2. Isla Sinani
 3. Emi Baloshi

U urojmë suksese finalistëve tanë!

 

Përgatiti: Erjona Saqe