Ministria njoftoi se hapja e shkollave 16 janar

Ministria njoftoi se hapja e shkollave 16 janar

Ministria njoftoi se hapja e shkollave, kopshteve dhe çerdheve do të bëhet në datën 16 janar.

Merret sërish vendim për shtyrjen e hapjes së institucioneve arsimore.

Duke nisur nga çerdhet e deri te universitetet të gjithë duhet të presin datën 16 janar për t’u rikthyer në shkollë. Arsyeja është mbrojtja nga epidemia e gripit. Vendimi vjen nga Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit.

 

 

[mls_gallery id=”6451″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]