[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/129690886″][vc_gallery interval=”3″ images=”3503,4011″ img_size=”full”][vc_column_text]Kabineti anglishtes në godinën e ciklit fillor u shërben nxënësve të klasave të para dhe të dyta. Tabela elektronike dhe tavolina elktronike kanë krijuar një mjedis interaktiv në këtë kabinet. Nxënësit zhvillojnë orën e mësimit të anglishtes në mënyrë aktive duke parë, dëgjuar dhe duke prekur.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]