[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/129688752″][vc_gallery interval=”3″ images=”3875,3876,3874″ img_size=”full”][vc_column_text]Në këtë kabinet nxënësit zhvillojnë aftësitë e tyre krijuese në vizatim dhe pikturë me një shumëllojshmëri mjetesh. Nxënësit e talentuar nxiten të marrin pjesë në aktivitete kombëtare. Punimet e nxënësve ekspozohen vazhdimisht në ambientet e shkollës.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]