[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lënda e edukimit muzikor zhvillohet në kabinetin e muzikës. Nxënësit kanë mundësinë të mësojnë me instrumentet muzikore si piano, violinë, firzamonikë dhe kitarë. Në këtë kabinet përgatiten zërat e nxënësve të talentuar, të cilët spikatin në aktivitetet shkollore dhe jashtë saj.[/vc_column_text][vc_single_image image=”3162″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]