Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Kampinati i Futbollit për djem, klasat e 8-ta

Date: March 17, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Një nga aktivitetet sportive të zhvilluara gjatë muajit shkurt ishte Kampionati i Futbollit midis djemve të klasave të 8-ta. Ky kampionat u zhvillua në ambientet e palestrës së shkollës. Në finale dolën klasat 8C dhe 8D. Kupa shkoi te klasa 8D, pas një ndeshjeje të fortë e plot entuziazëm.

Përgatiti: Imelda Prenҫe

 

 

Play Our Song