Kampionati i Basketbollit për vajzat e klasave të 8-ta

Kampionati i Basketbollit për vajzat e klasave të 8-ta

Gjatë ditëve të fundit ka përfunduar Kampionati i Basketbollit për  vajzat e klasave të 8-ta. Ndeshjet e para u zhvilluan midis klasave fqinje. Nga këto klasa në gjysmëfinale dolën e 8G-8E dhe e 8B-8D, ndërsa në finale klasat e 8D-8E. Vajzat luajtën me aq përkushtim, duke dhënë më të mirën e tyre në fushë. Ndeshja  finale ishte shumë intensive dhe mbas një loje të fuqishme fitoren e mori klasa e 8E me rezultatin 26-20 pikë.
Punoi: Nikol Dalipi
Drejtoi: Elda Rrustemi