Kampionati i Futbollit tek klasat e 6-ta

Kampionati i Futbollit tek klasat e 6-ta

Në finalen e Kampionatit të Futbollit për klasat e gjashta dy klasat finaliste ishin e 6C dhe e 6B. U zhvillua një lojë mjaft energjike dhe e bukur. Kupa u fitua nga klasa e 6C me rezultatin 6 -2. Klasa e 6C  korri fitoren e dytë për këtë vit pas fitores në Kampionatin e Basketbollit.

Përgatiti: Elda Rrustemi