Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Kampionati i Shahut

Date: October 12, 2016 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Në shkollën tonë, më datë 11 tetor nisën lojërat e inteligjencës dhe konkretisht, kampionati i shahut. Paraleli i të tetave ishte ai që hapi siparin për këtë vit shkollor. Në ditët në vijim pjesëmarrës do të jenë dhe nxënësit e paraleleve të tjera. U urojmë suksese konkurrentëve!

Irma Derjaj

mësuese

 

 

Play Our Song