Klubi i robotikës

  • Turgut Ozal Social Media

Klubi i robotikës

 

 

 

 

 

 

 

Nxënësit që marrin pjesë në këtë klub mësojnë gjuhën e programimit të robotëve lego të cilët mund të shndërrohen në forma të ndryshme.

Çdo vit ata marrin pjesë në konkurse ndërkombëtare dhe puna e tyre është shpërblyer me medalje.

 

 

Play Our Song