[vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”3214,3215,3216″ img_size=”large”][vc_column_text]Kantina është një ambient me një hapësirë të bollshme dhe e mirëndriçuar, e vendosur brenda shkollës dhe e konsideruar si një vend relaksi për mësuesit dhe nxënësit në orët e tyre të pushimit. Aty shërbehet kafe, pije joalkoolike, ushqime të shpejta dhe ëmbëlsira të llojeve të ndryshme. Shërbimi që ofrohet është i shpejtë, cilësor dhe i kontrolluar. Kantina është gjatë gjithë kohës e monitoruar nga mësues të cilët kujdesen që nxënësit të jenë korrekt me orarin e futjes në mësim.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]