Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

KËNDI I SHKRIMIT

Date: October 30, 2015 Author: Xhesi Nurellari Categories: Lajme

12115626_899125303469859_4942117781356222307_n

Muaji i Artit dhe i Letërsisë është në vazhdimësi me aktivitete nga më të larmishmet dhe me risi, ku një nga këto të fundit është edhe “Writing Corner” ose “Këndi i Shkrimit”. Këtu nxënësit nisur nga një fillim historie i dhënë, kanë mundësi të shkruajnë të gjithë diçka nga vetja, duke vazhduar historinë që nxënësi paraardhës ka lënë pa përfunduar. Qëllimi i këtij aktiviteti është që të shkruhet një libër nga vetë nxënësit, ku ide e imagjinata të ndryshme të ndërthuren me njëra-tjetrën, duke krijuar kështu një histori tepër interesante.

12193502_899125396803183_5510672474662855555_n 12193352_899125390136517_4249158048453647586_n 10157166_899125440136512_5979814616734762274_n 12063657_899125296803193_6429705190298431841_n 12049304_899125393469850_4277095178226275315_n

Play Our Song