[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/129688596″][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”3778,3777,3776,3775,3435,3436,3437″ img_size=”full”][vc_column_text]Klasa 3D mundëson përdorimin e teknologjisë bashkëkohore në mësimdhënie që bazohet në një mënyrë të re të dhënies së informacionit në lëndët e fizikës, matematikës, biologjisë dhe kimisë. Mësimi nuk realizohet vetëm përmes teorisë, por nëpërmjet pamjeve tre dimensionale merr jetë para syve të nxënësve dhe i bën ata pjesë të tij.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]