[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/129688361″][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”3794,3793,3792,3791,3790,3789,3788,3787,3786,3785,3784,3783,3782,3781,3780″ img_size=”full”][vc_column_text]Në këtë klasë, ku zhfrytëzohen 25 iPad, zhvillohen webquize në lëndë të ndryshme për çdo klasë. Për disa lëndë janë hartuar libra në format të përshtatshëm interaktiv për iPad, që përdoren nga nxënësit për të mësuar në mënyrë praktike dhe argëtuese.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]