Klubi Shpresa në ndihmë të fëmijës me aftësi ndryshe

Klubi Shpresa në ndihmë të fëmijës me aftësi ndryshe

Klubi Shpresa në bashkëpunim me Qendrën DSA (DOWN SYNDROME ALBANIA) ndihmon fëmijën me aftësi ndryshe dhe familjen e tij.

Të ndihmuar dhe nga një prind i shkollës sonë, i cili i dhuroi Klubit Shpresa krevatin e ri dhe dyshekun, anëtarët e Klubit Shpresa dhe djem të klasave të nënta shkuan në shtëpinë e Bilbilit të vogël dhe i dhuruan krevatin së bashku me batanije, jastëkë, këllëfa jastëku dhe çarçafë, të gjitha të reja, atij dhe gjyshes së tij.

Djali i vogël me aftësi ndryshe jeton me gjyshen e tij në Kamëz dhe shkon në Qendrën DSA për t’u trajtuar, ndërsa prindërit e tij jetojnë në Kukës. Ai dhe gjyshja e tij flinin në një krevat tek të ngushtë dhe kjo ishte shumë e parehatshme për ta dhe për shkak të problemeve që fëmija 5 vjeçar ka. Ndërsa tani do të flenë të qetë e të kënaqur në krevatin e ri e të bollshëm për të dy.

Montimi i krevatit dhe rregullimi i tij u bë nga vetë nxënësit e shkollës sonë, të cilët e kanë në zemër bamirësinë dhe ndihmën e njerëzve në nevojë.

Gjyshja e tij shprehu falenderimet më të ngrohta e më të ndjera për nxënësit, Klubin Shpresa dhe dhuruesit e kësaj ndihme.

Falenderojmë prindërit e nxënësve tanë të cilët na janë gjithmonë mbështetje në nismën tonë, të Klubit Shpresa, në ndihmë të njerëzve në nevojë.

Punoi: Meri Berisha

Drejtoi: Imelda Prençe