Klubi “Shpresa” shkon në Vlorë

Klubi “Shpresa” shkon në Vlorë

Klubi “Shpresa” nën moton “Sjellim buzëqeshje në fytyrat ku mungon” organizon aktivitetin e radhës në ndihmë të banorëve të përmbytur në Vlorë, duke iu gjendur pranë me ndihmën tonë. Ndihmat do të jenë në ushqime si më poshtë:

  • Sheqer
  • Oriz
  • Makarona
  • Miell
  • Vaj
  • Kripë
  • Batanije

Edhe ju mund të jepni kontributin tuaj për të lehtësuar sado pak situatën e vështirë ku ndodhen këto familje.

Afati i fundit i dorëzimit të ndihmave është data 18.02.2015. Pakot e ushqimeve dhe batanijet mund të dorëzohen tek përfaqësuesit e klubit “Shpresa” të çdo klase.