Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Klubi Shpresa Ndihmon Fëmijët me Aftësi Të Kufizuara

Date: December 10, 2015 Author: kristina karabashi Categories: Postimet kryesore, Posts

Klubi Shpresa vazhdon rrugëtimin e tij duke dhuruar dashuri dhe mbështetje për këdo që është në nevojë.Këtë herë klasat e 4-ta, vizituan “ Shoqatën Kombëtare të prindërve për kujdesin e fëmijëve me aftësi të kufizuara të Shqipërisë”. Aty njohën nga afër fëmijë të mrekullueshëm, të cilëve mungesa e aftësisë fizike nuk ua pengonte buzëqeshjen. Nxënësit e Klubit Shpresa shpërndan 25 pako me ushqime, secila nga 15 kg, dhe kaluan kohë të papërshkrueshme duke u dhënë dashuri, gëzim dhe mbështetjen e tyre.

 

Play Our Song