Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Konkursi i artit (Vizatimit)

Date: January 14, 2017 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

Konkursi i artit dhe letërsisë, në të cilin morën pjesë nxënësit e klasave 6-12 nga shkollat “Turgut Özal”, “Mehmet Akif” si dhe “Hasan Riza Pasha”, u zhvillua në muajin dhjetor. Ai solli shumë interpretime dhe punime të bukura dhe njëkohësisht u dha nxënësve një mundësi për të shfaqur talentin e tyre. Ja disa prej punimeve të tyre në vizatim.

 

Play Our Song