Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Konkursi i Pikturës

Date: December 12, 2015 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

Ndërsa e gjithë shkolla gumëzhinte nga këngët, zërat e vizitorëve, nxënësve, prindërve dhe të ftuarve të tjerë, në sallën ku zhvillohej Konkursi i Pikturës mbizotëronte heshtja që thyhej lehtas nga cekja e lapsave mbi fletët e vizatimit. Nxënësit, të zhytur në botën e pafund të imagjinatës, i kishin dhënë krahë fantazisë së tyre dhe me sytë e mendjes shikonin atë që me penelat, ngjyrat, lapsat dhe fletët e bënë të dukshme për ne të tjerët.  Brenda tre orëve ata konkretizuan në fletë imazhet e imagjinuara duke na mahnitur me aftësitë e tyre në kombinimin e ngjyrave, shkrirjen e tyre apo në përdorimin e dritë-hijes.

Jemi në pritje të fituesve

 

Play Our Song