[vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”3670,3669,3667,3664,3663,3662,3661,3660,3658,3657,3656,3655,3650,3649,3648,8190,8191,8192,8193,8194,8196,8197,8198,8199,8200,8201,8202,8203,8204,8205,8206,8207,8208,8209,8210″ img_size=”full”][vc_column_text]Në total ndërtesa përbëhet nga 15 klasa dhe dhomat e fjetjes për grupet e para dhe të dyta. Në këtë seksion janë mesatarisht 200 nxënës. Mësimet pasurohen me aktivitete të shumta që zhvillohen me tabelë elektronike. Në katin e fundit gjenden dhomat e fjetjes. Nxënësit e kopshtit përdorin për aktivitetet e tyre edhe ambientet e tjera të kompleksit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]