Kryetari i Kuvendit viziton Kolegjin “Turgut Özal”

Kryetari i Kuvendit viziton Kolegjin “Turgut Özal”

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Z Ilir Meta, dhe bashkëshortja e tij, Monika Kryemadhi, ishin të ftuar në kolegjin “Turgut Özal”.

Ata ndoqën programin e organizuar me rastin e përfundimit të klasës së katërt të vajzës së tyre. Në sallën e madhe të koncerteve, ata u fotografuan ulur pranë me drejtorin e kolegjit, Z Huseyin Yavuz, teksa shijonin rolet e nxënësve në këtë program.

 

[mls_gallery id=”1978″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]