Kthehemi duke marrë me vete kujtime të bukura

Kthehemi duke marrë me vete kujtime të bukura

Shkolla jonë organizoi ekskursion në Stamboll dhe Bursa për klasat 4-5-6.

Nxënësit vizituan disa vende historike, monumente, sheshe, xhami, kopsht zoologjik etj.

Aktivitetet dhe lojërat e ndryshme e  bënë tepër zbavitës udhëtimin, por më befasuese ishte dëbora e cila kishte mbuluar malin gjigand të Uludagut, me madhështine e të cilit argëtimi arrinte kulmin, duke ofruar xhirot në pistën e skive dhe xhiro me topa motorr bore.

Lihet pas mali i Uludagut për të zbritur në qytetin e Bursës dhe shëtitjen me traget nëpër detin Egje drejt Stambollit, i cili me arkitekturën e vecantë dukej sikur uronte “Mirëseardhjen”.

Do të mbeten gjatë në memorien tonë vendet që vizituam, sidomos Ura e Bosforit për bukurinë dhe vecantite saj.

Me aktivitete të tilla ditët dukej sikur shtynin njëra-tjetrën me shpejtësi dhe nuk po besonim se duhej bërë kthimi.

 

[mls_gallery id=”3796″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]