[vc_row][vc_column][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”3820,3823,3824,3826,3827,3828,3829,3831,3832,3630″ img_size=”full”][vc_column_text]Laboratorët e informatikës janë të pajisura me nga 25 kompjutera dhe kanë lidhje të vazhdueshme me internetin. Në laboratorë zhvillohen punët e pavarura të nxënësve, punohen të gjitha programet aplikative si dhe u kushtohet një rëndësi e veçantë programimeve. Kompjuterat janë të një cilësie të lartë, sepse ne i japim prioritet përdorimit të teknologjisë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]