[vc_row][vc_column][vc_column_text]Në kompleksin tonë gjenden laboratorë të mirëpajisur për lëndën e fizikës, kimisë, biologjisë dhe informatikës.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2994″ img_size=”full” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2995″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2991″ img_size=”full” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2993″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]