[vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”3108,3109,3110,3111,3112,3113,3114″ img_size=”large”][vc_column_text]Laboratori i kimisë është një mjedis mjaft efektiv dhe rezultativ ku nxënësit ndjekin nga afër të gjitha shkallët e një reaksioni kimik, kryejnë detyrat praktike dhe ndërthurin teorinë me praktikën, mbledhin të dhëna, i interpretojnë ato si dhe nxjerrin përfundime shkencore. Jo vetëm kaq, ata mund të kontrollojnë dhe vëzhgojnë procese të plota kimike falë mjeteve që laboratori vë në dispozicion.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]