Arsim 3D

  • Turgut Ozal Social Media

Arsim 3D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klasa 3D mundëson përdorimin e teknologjisë bashkëkohore në mësimdhënie që bazohet në një mënyrë të re të dhënies së informacionit në lëndët e fizikës, matematikës, biologjisë dhe kimisë. Mësimi nuk realizohet vetëm përmes teorisë, por nëpërmjet pamjeve tre dimensionale, merr jetë para syve të nxënësve dhe i bën ata pjesë të tij.

 

Play Our Song