Lojrat e inteligjencës

Lojrat e inteligjencës

Sot në shkollë u zhvillua kampionati i lojrave të inteligjencës. Një numër i madh nxënësish garuan me njëri tjetrin në Jenga, Hanoi, Mangala dhe 9 gurësh në dy kategori, atë të klasave 4,5,6 dhe 7,8,9.

Një aktivitet i tillë zhvillohet për të dytin vit radhas në shkollën tonë.

Nxënësit finalistë do përfaqësojnë shkollën në gara të mëtejshme për këto kategori.

 

[mls_gallery id=”1444″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]