Me Klubin Shpresa në një Festë Fundviti të veçantë

Me Klubin Shpresa në një Festë Fundviti të veçantë

Në një atmosfere tejet festive, lojërave të ndryshme zbavitëse, haresë, të qeshurave dhe gëzimit fëminor, disa nga anëtarët e Klubit Shpresa dhe drejtues të tij u bënë pjesë e një feste të veçantë.

Ishte pikërisht Festa e Fundvitit e fëmijëve me Aftësi Ndryshe të Qendrës DSA dhe  Klubi Shpresa u mundësoi animatorin e festës dhe dhuratat e Vitit të Ri  38 fëmijëve të qendrës.

Ishte ky aktiviteti i radhës i Klubit Shpresa për të sjellë sadopak gëzim atje ku ka nevojë për buzëqeshje dhe ishte kaq bukur të ishe pjesë e kësaj feste dhe e gëzimit të këtyre fëmijëve, të cilët dinë të japin një dashuri të pakufi.

Klubi Shpresa uron Festa të gëzuara dhe aktivitete po kaq të bukura e plot shpresë gjithmonë!

Përgatiti: Imelda Prençe