[vc_row][vc_column][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”3696,3695,3694,3693,3692,3691,3690,3689,3688,3687″ img_size=”full”][vc_column_text]Mensat janë ambiente të pastra dhe komode, ku shërbehet ushqim cilësor dhe i shëndetshëm sipas standardeve më të larta të higjienës. Në krye të saj qëndron një staf i kualifikuar dhe i përgjegjshëm që punon me përkushtim dhe seriozitet.[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”3094,3093,3092,3091,3090,3089,3088,3087,3086,3488,3489,3490,3491,3492″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][/vc_row]