[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/129689691″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Duke iu përgjigjur prirjeve artistike të nxënësve tanë, kemi ndërtuar një miniteatër për nxënësit e fillores që bëhen pjesë e klubit të aktrimit. Nxënësit pjesëmarrës në klube përgatiten për konkursin e aktrimit në shkollë dhe mbi të gjitha zhvillojnë aftësitë ndërpersonale dhe shprehëse.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]